bewaar
Tilapiaspiesen met komkommersalade
Tilapiaspiesen met komkommersalade
bewaar

Tilapiaspiesen met komkommersalade

25 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

gele rijst

2

rode paprika's

2 teentjes

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

2 schaaltjes

tilapiafilet

16

zwarte olijven zonder pit

1 grote

komkommer

3 eetlepels

knoflooksaus

Dit heb je nodig

  • spiesen

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Grillpan (of barbecue) voorverwarmen. Paprika's wassen, schoonmaken en ieder in 16 stukjes van ca. 3 cm snijden. Knoflook pellen, uitpersen boven olie en mengen. Vis in 24 blokjes snijden van 3 bij 4 cm en bestrooien met zout en peper. Aan spiesen om en om stukjes paprika en blokjes vis steken en daarbij beginnen en eindigen met olijf. Spiesen bestrijken met olie en in ca. 8 minuten aan beide zijden bruin grilleren. Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden. Komkommer mengen met knoflooksaus. Spiesen serveren met rijst en komkommersalade. Lekker met barbecuesaus.