bewaar
Tilapiaspiesen met komkommersalade
Tilapiaspiesen met komkommersalade
bewaar

Tilapiaspiesen met komkommersalade

25 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

gele rijst

2

rode paprika's

2 teentjes

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

2 schaaltjes

tilapiafilet

16

zwarte olijven zonder pit

1 grote

komkommer

3 eetlepels

knoflooksaus

Dit heb je nodig

  • spiesen

Aan de slag

1

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Grillpan (of barbecue) voorverwarmen. Paprika's wassen, schoonmaken en ieder in 16 stukjes van ca. 3 cm snijden. Knoflook pellen, uitpersen boven olie en mengen. Vis in 24 blokjes snijden van 3 bij 4 cm en bestrooien met zout en peper. Aan spiesen om en om stukjes paprika en blokjes vis steken en daarbij beginnen en eindigen met olijf. Spiesen bestrijken met olie en in ca. 8 minuten aan beide zijden bruin grilleren. Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden. Komkommer mengen met knoflooksaus. Spiesen serveren met rijst en komkommersalade. Lekker met barbecuesaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tilapiaspiesen met komkommersalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig