Haring voorafje

hollands
voorgerecht
4 personen
3
26
Advertentie
Ingrediënten
- 4 sneetjes Fries roggebrood
- 3 zoute haringen (Hollandse nieuwe)
- 250 g aardappelsalade (bak à 600 g)
- ½ zakje verse bieslook (à 25 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Roggebrood diagonaal halveren. Haring in reepjes van 1 cm snijden. Op vier borden elk 1 roggebrooddriehoekje leggen. Aardappelsalade over brood verdelen, afdekken met tweede driehoek. Bieslook fijnknippen. Haring mengen met ui (uit pak) en bieslook. Haring over roggebrood verdelen en serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 290 kcal
- eiwit 14 g
- koolhydraten 26 g
- vet 14 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 24-25