bewaar
Kruidige kipbroodjes met tzatziki
Kruidige kipbroodjes met tzatziki
bewaar

Kruidige kipbroodjes met tzatziki

20 min. bereiden
137waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaal

kipfilet in blokjes

2 eetlepels

cajunkruiden

1

komkommer

2 eetlepels

boter of margarine

1 pak

Franse roerbakgroente

1 pak

shoarmabroodjes

250 ml

milde yoghurt

2 teentjes

knoflook

Aan de slag

Kipblokjes mengen met kruiden. Komkommer wassen en halveren. Zaadjes verwijderen en komkommer raspen. Geraspte komkommer bestrooien met zout en in zeef laten uitlekken. Intussen boter verhitten in koekenpan. Kip in ca. 6 minuten bakken. Groente bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Broodjes opensnijden en verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Uitgelekte komkommer mengen met yoghurt. Knoflook pellen en boven yoghurt uitknijpen. Op smaak brengen met zout en peper. Kipblokjes in broodjes serveren samen met groente en tzatziki.