bewaar
Kip tikka met bloemkool
Kip tikka met bloemkool
bewaar

Kip tikka met bloemkool

20 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels

boter of margarine

1 schaaltje

kipfilet in blokjes

1 kleine

bloemkool

1 duopak

aardappelschijfjes

1 pot

Indiase kerriesaus Tikka Masala

3 rijpe

nectarines

Aan de slag

In braadpan boter verhitten. Kip in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Aan kip toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Aardappelschijfjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Saus aan kipmengsel toevoegen en geheel ca. 15 minuten laten sudderen. Nectarines wassen en in schijfjes snijden. Aardappelschijfjes over vier borden verdelen. Kip tikka erover scheppen. Garneren met schijfjes nectarine.