Kip tikka met bloemkool

Advertentie
Ingrediënten
- 3 eetlepels boter of margarine
- 1 schaaltje kipfilet in blokjes (ca. 350 g)
- 1 kleine bloemkool
- 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
- 1 pot Indiase kerriesaus Tikka Masala (400 ml)
- 3 rijpe nectarines
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In braadpan boter verhitten. Kip in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Aan kip toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Aardappelschijfjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Saus aan kipmengsel toevoegen en geheel ca. 15 minuten laten sudderen. Nectarines wassen en in schijfjes snijden. Aardappelschijfjes over vier borden verdelen. Kip tikka erover scheppen. Garneren met schijfjes nectarine.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 550 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 54 g
- vet 24 g