bewaar
Indiase kippenbouten uit de oven
Indiase kippenbouten uit de oven
bewaar

Indiase kippenbouten uit de oven

20 min. bereiden
35 min. wachten
40waarderingen

Ingrediënten

4

kippenbouten

50 g

boter of margarine

6 dunne

preien

1 pot

Indiase kerriesaus

1 pak

naanbrood naturel

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (inhoud 2 1/2 liter), ingevet

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Kip bestrooien met zout en peper. Prei schoonmaken, in stukken snijden en ca. 5 minuten koken. In koekenpan boter verhitten en kip ca. 5 minuten rondom aanbraden. Kip in ovenschaal leggen en bedruipen met 4 eetlepels braadvet. Prei rondom kip leggen en kerriesaus erover schenken. In midden van oven in ca. 35 minuten gaarbraden. Laatste 6 minuten naanbrood erbij verwarmen.