bewaar
Indiase kippenbouten uit de oven
Indiase kippenbouten uit de oven
bewaar

Indiase kippenbouten uit de oven

20 min. bereiden
35 min. wachten
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

kippenbouten

50 g

boter of margarine

6 dunne

preien

1 pot

Indiase kerriesaus

1 pak

naanbrood naturel

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (inhoud 2 1/2 liter), ingevet

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Kip bestrooien met zout en peper. Prei schoonmaken, in stukken snijden en ca. 5 minuten koken. In koekenpan boter verhitten en kip ca. 5 minuten rondom aanbraden. Kip in ovenschaal leggen en bedruipen met 4 eetlepels braadvet. Prei rondom kip leggen en kerriesaus erover schenken. In midden van oven in ca. 35 minuten gaarbraden. Laatste 6 minuten naanbrood erbij verwarmen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase kippenbouten uit de oven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig