Ingrediënten
4 personen
300 g
snelkook zilvervliesrijst
1 net
spruitjes
20 g
boter of margarine
1 schaaltje
groenteballetjes
1 zakje
kerriesaus
275 ml
halfvolle melk
50 g
ongezouten cashewnoten
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Spruitjes schoonmaken en in ca. 8 minuten beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en groenteballetjes in ca. 5 minuten gaar bakken. Kerriesaus met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Cashewnoten door de saus roeren en dit over de groenteballetjes schenken. Serveren met rijst en spruitjes.
Groenteballetjes in kerrie-notensaus

hoofdgerecht
4 personen
545 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Spruitjes schoonmaken en in ca. 8 minuten beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en groenteballetjes in ca. 5 minuten gaar bakken. Kerriesaus met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Cashewnoten door de saus roeren en dit over de groenteballetjes schenken. Serveren met rijst en spruitjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g snelkook zilvervliesrijst
1 net spruitjes
20 g boter of margarine
1 schaaltje groenteballetjes
1 zakje kerriesaus
275 ml halfvolle melk
50 g ongezouten cashewnoten