bewaar
Mosterd-visragout
Mosterd-visragout
bewaar

Mosterd-visragout

25 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

sjalotjes

2 eetlepels

boter of margarine

2 schaaltjes

roodbaarsfilet

4 eetlepels

bloem

2 bekertjes

crème fraîche

4 eetlepels

Zaanse mosterd

2 zakken

miniworteltjes

4

Italiaanse bollen

Aan de slag

Sjalotjes schoonmaken en snipperen. In pan boter verhitten. Sjalotjes ca. 2 minuten fruiten. Roodbaars in stukjes snijden en bestrooien met zout, peper en bloem. Roodbaars ca. 3 minuten meebakken. Crème fraîche en mosterd toevoegen en tegen de kook aanbrengen. Saus ca. 4 minuten zachtjes verwarmen. Intussen worteltjes in ca. 5 minuten beetgaar koken. Ragout op smaak brengen met zout en peper. Italiaanse bollen opensnijden. Ragout erover verdelen. Serveren met gekookte worteltjes.