Mosterd-visragout

Advertentie
Ingrediënten
- 3 sjalotjes
- 2 eetlepels boter of margarine
- 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 250 g)
- 4 eetlepels bloem
- 2 bekertjes crème fraîche (a 125 ml)
- 4 eetlepels Zaanse mosterd (pot a 335 g)
- 2 zakken miniworteltjes (a 300 g)
- 4 Italiaanse bollen
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Sjalotjes schoonmaken en snipperen. In pan boter verhitten. Sjalotjes ca. 2 minuten fruiten. Roodbaars in stukjes snijden en bestrooien met zout, peper en bloem. Roodbaars ca. 3 minuten meebakken. Crème fraîche en mosterd toevoegen en tegen de kook aanbrengen. Saus ca. 4 minuten zachtjes verwarmen. Intussen worteltjes in ca. 5 minuten beetgaar koken. Ragout op smaak brengen met zout en peper. Italiaanse bollen opensnijden. Ragout erover verdelen. Serveren met gekookte worteltjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 560 kcal
- eiwit 38 g
- koolhydraten 54 g
- vet 21 g