Groe­ne gaz­pa­cho

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 350 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(75) waardeer
spaans voorgerecht 4 personen
3 75

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Verwijder de onderkant van de uitjes en snijd ze in stukken. Snijd de komkommers in stukken. Doe alle groenten in een blender of hoge beker. Voeg de knoflook, wittewijnazijn, olijfolie en zout toe. Maal in de blender of met een staafmixer tot een egale soep. Zet minimaal 30 min. in de koelkast en serveer koud.

Tip:

Wilt u de soep direct serveren? Doe er dan een paar ijsblokjes in.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.