Ingrediënten
4 personen
1
groene paprika
1 bosje
salade-ui
2
komkommers
1 teen
knoflook
25 ml
wittewijnazijn
25 ml
olijfolie
Aan de slag
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Verwijder de onderkant van de uitjes en snijd ze in stukken. Snijd de komkommers in stukken. Doe alle groenten in een blender of hoge beker. Voeg de knoflook, wittewijnazijn, olijfolie en zout toe. Maal in de blender of met een staafmixer tot een egale soep. Zet minimaal 30 min. in de koelkast en serveer koud.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Groene gazpacho

voorgerecht
null personen
350 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Verwijder de onderkant van de uitjes en snijd ze in stukken. Snijd de komkommers in stukken. Doe alle groenten in een blender of hoge beker. Voeg de knoflook, wittewijnazijn, olijfolie en zout toe. Maal in de blender of met een staafmixer tot een egale soep. Zet minimaal 30 min. in de koelkast en serveer koud.
algemeen:Wilt u de soep direct serveren? Doe er dan een paar ijsblokjes in.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 groene paprika
1 bosje salade-ui
2 komkommers
1 teen knoflook
25 ml wittewijnazijn
25 ml olijfolie