Gele gazpacho met wijn en witte kaasblokjes
550 kcal
10 min. bereiden, 30 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
½
1
1 blikje
100 g
125 ml
100 g
100 ml
2 tl
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2013 nr. 07 - Zin in zomer
Snijd de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in stukken. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Doe de venkel, paprika, mais, winterpeen en zout in een blender of hoge beker. Schenk er de wortelsap bij. Verkruimel de witte kaasblokjes. Houd een 1/4 achter en voeg de rest met de wijn en komijn toe aan de blender. Maal in de blender of met een staafmixer tot een egale soep en garneer met de achtergehouden feta.
- algemeenWilt u de soep direct serveren? Doe er dan een paar ijsblokjes in.
Gele gazpacho met wijn en witte kaasblokjes

voorgerecht
4 personen
550 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Snijd de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in stukken. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Doe de venkel, paprika, mais, winterpeen en zout in een blender of hoge beker. Schenk er de wortelsap bij. Verkruimel de witte kaasblokjes. Houd een 1/4 achter en voeg de rest met de wijn en komijn toe aan de blender. Maal in de blender of met een staafmixer tot een egale soep en garneer met de achtergehouden feta.
algemeen:Wilt u de soep direct serveren? Doe er dan een paar ijsblokjes in.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ venkelknol
1 gele paprika
1 blikje mais
100 g winterpeen
125 ml wortelsap
100 g witte kaasblokjes
100 ml droge witte wijn
2 tl gemalen komijn




