bewaar
Gele gazpacho
Gele gazpacho
bewaar

Gele gazpacho

Deze gele gazpacho heeft een make over gekregen met gele, paprika, mais en venkel. Net zo verfrissend en lekker als het origineel.

10 min. bereiden
30 min. wachten
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½

venkelknol

1

gele paprika

150 g

maiskorrels in blik

100 g

winterpeen

250 ml

wortelsap

Dit heb je nodig

  • staafmixer of blender

Deze gele gazpacho heeft een make over gekregen met gele, paprika, mais en venkel. Net zo verfrissend en lekker als het origineel.

Aan de slag

1

Snijd de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in stukken. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken.

2

Doe de venkel, paprika, mais, winterpeen en evt. zout in een blender of hoge beker. Schenk er de wortelsap bij. Maal in de blender of met een staafmixer tot een egale soep.

3

Zet minimaal 30 min. in de koelkast en serveer koud.

algemeenWilt u de soep direct serveren? Doe er dan een paar ijsblokjes in.

Venkel snijden en bereiden

Instructievideo - 01:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gele gazpacho

Deze gele gazpacho heeft een make over gekregen met gele, paprika, mais en venkel. Net zo verfrissend en lekker als het origineel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig