Gem­ber­bier­cock­tail

Maak de mix af met frisse munt en limoen. Supersnel klaar.

(13) waardeer
argentijns drankje met alcohol Maak de mix af met frisse munt en limoen. Supersnel klaar. 4 personen
3 13

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Pers de limoen uit en pluk de blaadjes van de takjes munt. Meng het limoensap met de gembersiroop. Verdeel met de muntblaadjes en ijsblokjes over 4 glazen.
  2. Verdeel de gingerale en het bier over de glazen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 75 kcal
  • koolhydraten 13 g
  • natrium 5 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Gemberbiercocktail

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gem­ber­bier­cock­tail

1
  • 1 limoen
  • 4 takjes verse munt

Pers de limoen uit en pluk de blaadjes van de takjes munt.

2
  • 2 el gembersiroop
  • 16 ijsblokjes

Meng het limoensap met de gembersiroop. Verdeel met de muntblaadjes en ijsblokjes over 4 glazen.

3
  • 250 ml ginger ale
  • 250 ml bier

Verdeel de gingerale en het bier over de glazen. Lekker!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.