bewaar
Zomerpunch
Zomerpunch
bewaar

Zomerpunch

15 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

8 personen

1

ananas

1 fles

sinaasappelsap

250 ml

ginger ale

100 ml

gembersiroop

300 ml

witte rum

2 x 2 stuks

limoenen

1 bakje

munt

Aan de slag

1

Snijd de ananas in de lengte in kwarten. Verwijder de harde kern. Snijd elk kwart in stukjes. Doe samen met het sinaasappelsap, de ginger ale, gembersiroop en rum in een grote glazen kan of kom.

2

Rasp de groene schil van 2 limoenen en pers de vruchten uit. Voeg de rasp, het sap en de munt toe aan de punch. Snijd 2 limoenen in dunne plakjes en doe bij de punch.

algemeenAlcoholvrij. Vervang de rum door dezelfde hoeveelheid ginger ale.

Ananas schillen en snijden

Instructievideo - 01:04 min.