bewaar
Viscurry
Viscurry
bewaar

Viscurry

30 min. bereiden
221waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

2 el

zonnebloemolie

1 bakje

boemboe groene curry

1 teen

knoflook

1

ui

1 pak

spinazie à la crème

1 pakje

kokosmelk

½ zak

gemengde zeevruchten

300 g

zalmfilet

1 bakje

romaatjes

1 bakje

koriander

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de boemboe en knoflook 2 min. Voeg de ui toe en bak 4 min. mee.

2

Voeg de spinazie en kokosmelk toe. Laat 10 min. op middelhoog vuur pruttelen. Roer regelmatig.

3

Voeg de zeevruchten, zalm en romaatjes toe en laat in 10 min. op laag vuur gaar worden. Roer regelmatig.

4

Snijd de koriander fijn en schep door de curry. Serveer met de rijst.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Viscurry

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig