bewaar
Viscurry
Viscurry
bewaar

Viscurry

30 min. bereiden
222waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

2 el

zonnebloemolie

1 bakje

boemboe groene curry

1 teen

knoflook

1

ui

1 pak

spinazie à la crème

1 pakje

kokosmelk

½ zak

gemengde zeevruchten

300 g

zalmfilet

1 bakje

romaatjes

1 bakje

koriander

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de boemboe en knoflook 2 min. Voeg de ui toe en bak 4 min. mee.

2

Voeg de spinazie en kokosmelk toe. Laat 10 min. op middelhoog vuur pruttelen. Roer regelmatig.

3

Voeg de zeevruchten, zalm en romaatjes toe en laat in 10 min. op laag vuur gaar worden. Roer regelmatig.

4

Snijd de koriander fijn en schep door de curry. Serveer met de rijst.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Viscurry

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig