bewaar
Groene viscurry
Groene viscurry
bewaar

Groene viscurry

Extra exotisch? Bestrooi het romige stoofpotje met wat gemalen kokos.

25 min. bereiden
201waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

500 g

diepvries koolvisfilets

1

ui

3

preien

2 el

traditionele olijfolie

100 g

boemboe groene curry

200 ml

kokosmelk

Extra exotisch? Bestrooi het romige stoofpotje met wat gemalen kokos.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de visfilet in stukken. Snipper de ui grof en snijd de prei in ringen.

2

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de prei toe en bak al omscheppend 3 min. mee. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe, roer goed en breng aan de kook.

3

Draai het vuur laag en leg de visfilet in de curry. Stoof de visfilet met de deksel op de pan in 6-8 min. gaar.

4

Schep de rijst in kommen. Verdeel er de viscurry over.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene viscurry

Extra exotisch? Bestrooi het romige stoofpotje met wat gemalen kokos.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig