bewaar
Groene viscurry met kokos
Groene viscurry met kokos
bewaar

Groene viscurry met kokos

20 min. bereiden
154waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

middelgrote ui

1

gele paprika

400 g

diepvries koolvisfilets

2 el

zonnebloemolie

100 g

boemboe groene curry

400 ml

kokosmelk

1

kippenbouillonblokje

450 g

diepvries tuinerwten

Aan de slag

1

Snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes van 2 cm. Snijd de ontdooide vis in stukken van ca. 3 cm.

2

Verhit de olie in de wok en bak de ui en paprika 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de boemboe, kokosmelk, en bouillonblokje toe, breng aan de kook en roer goed door.

3

Voeg de stukjes vis toe en laat nog 5 min. zachtjes stoven. Voeg de tuinerwten toe en kook nog 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met basmatirijst
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene viscurry met kokos

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig