Ingrediënten
4 personen
1
middelgrote ui
1
gele paprika
400 g
diepvries koolvisfilets
2 el
zonnebloemolie
100 g
boemboe groene curry
400 ml
kokosmelk
1
kippenbouillonblokje
450 g
diepvries tuinerwten
Aan de slag
Snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes van 2 cm. Snijd de ontdooide vis in stukken van ca. 3 cm.
Verhit de olie in de wok en bak de ui en paprika 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de boemboe, kokosmelk, en bouillonblokje toe, breng aan de kook en roer goed door.
Voeg de stukjes vis toe en laat nog 5 min. zachtjes stoven. Voeg de tuinerwten toe en kook nog 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Groene viscurry met kokos

hoofdgerecht
null personen
445 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes van 2 cm. Snijd de ontdooide vis in stukken van ca. 3 cm.
Verhit de olie in de wok en bak de ui en paprika 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de boemboe, kokosmelk, en bouillonblokje toe, breng aan de kook en roer goed door.
Voeg de stukjes vis toe en laat nog 5 min. zachtjes stoven. Voeg de tuinerwten toe en kook nog 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:Lekker met basmatirijst
algemeen:Meer weten over <a href=https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken>kooktechnieken</a>?
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 middelgrote ui
1 gele paprika
400 g diepvries koolvisfilets
2 el zonnebloemolie
100 g boemboe groene curry
400 ml kokosmelk
1 kippenbouillonblokje
450 g diepvries tuinerwten