Groene viscurry met kokos

indiaas
hoofdgerecht
4 personen
3
149
Advertentie
Ingrediënten
- 2 el olie
- 1 ui (gesnipperd)
- 1 gele paprika (in blokjes gesneden)
- 1 bakje boemboe groene curry (100 g)
- 1 blik kokosmelk (400 ml)
- 1 kippenbouillontablet
- 1 pak koolvisfilet ((400 g, diepvries), ontdooid en in blokjes gesneden)
- 1 pak tuinerwten (450 g, diepvries)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Verhit de olie in een wok. Bak de ui en paprika 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de boemboe, kokosmelk en kippenbouillontablet toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de gesneden visfilet toe en laat 5 min. zacht koken. Voeg de tuinerwten toe en warm nog 3 min. goed door. Lekker met basmatirijst.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 445 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 34 g
- vet 21 g