bewaar
Rode viscurry met pandanrijst
Rode viscurry met pandanrijst
bewaar

Rode viscurry met pandanrijst

30 min. bereiden
61waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

2

rode uien

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 cup

rode curry pasta

1 pakje

romige kokosmelk

2 struiken

paksoi

1 bakje

Hollandse garnalen

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. Kabeljauw in stukken snijden. In wok 2 el olie verhitten. Kabeljauw op hoog vuur 4 min. bakken. Kabeljauw uit pan scheppen en warmhouden. In rest olie ui bakken. Currypasta en kokosmelk toevoegen en 5 min. laten sudderen. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Paksoi in gedeelten door curry scheppen. Kabeljauw er voorzichtig doorscheppen en nog 1 min. meewarmen. Garnalen erover strooien. Viscurry serveren met rijst.