Ingrediënten
4 personen
300 g
pandanrijst
2
rode uien
2 schaaltjes
kabeljauwfilet
4 eetlepels
zonnebloemolie
1 cup
rode curry pasta
1 pakje
romige kokosmelk
2 struiken
paksoi
1 bakje
Hollandse garnalen
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. Kabeljauw in stukken snijden. In wok 2 el olie verhitten. Kabeljauw op hoog vuur 4 min. bakken. Kabeljauw uit pan scheppen en warmhouden. In rest olie ui bakken. Currypasta en kokosmelk toevoegen en 5 min. laten sudderen. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Paksoi in gedeelten door curry scheppen. Kabeljauw er voorzichtig doorscheppen en nog 1 min. meewarmen. Garnalen erover strooien. Viscurry serveren met rijst.
Rode viscurry met pandanrijst

hoofdgerecht
4 personen
650 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. Kabeljauw in stukken snijden. In wok 2 el olie verhitten. Kabeljauw op hoog vuur 4 min. bakken. Kabeljauw uit pan scheppen en warmhouden. In rest olie ui bakken. Currypasta en kokosmelk toevoegen en 5 min. laten sudderen. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Paksoi in gedeelten door curry scheppen. Kabeljauw er voorzichtig doorscheppen en nog 1 min. meewarmen. Garnalen erover strooien. Viscurry serveren met rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g pandanrijst
2 rode uien
2 schaaltjes kabeljauwfilet
4 eetlepels zonnebloemolie
1 cup rode curry pasta
1 pakje romige kokosmelk
2 struiken paksoi
1 bakje Hollandse garnalen
Dit heb je nodig
wok