bewaar
Kip korma met spinazie
Kip korma met spinazie
bewaar

Kip korma met spinazie

25 min. bereiden
213waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

300 g

kipfilet

1

ui

2 el

zonnebloemolie

600 g

verse spinazie

400 ml

kormasaus

2 el

amandelschaafsel

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in stukjes en snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 2 min. Bak de kip 2 min. mee. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Voeg de kormasaus toe en verwarm 8 min. tot de kip gaar is.

2

Rooster ondertussen het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Bestrooi de kip korma met het amandelschaafsel. Serveer met de rijst.

tip

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.