
Kip tandoori met kikkererwten en spinazie
Het fijne aan deze Indiase traktatie? Het is supermakkelijk te maken!
705 kcal (voedingswaarden)
25 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
400 g
basmatirijst
400 g
kipfilet
1
ui
400 g
kikkererwten in blik
3 el
zonnebloemolie
1½ el
tandoori masala
600 g
verse spinazie
150 g
Griekse yoghurt
Het fijne aan deze Indiase traktatie? Het is supermakkelijk te maken!
Aan de slag
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes. Pel en snipper de ui. Giet de kikkererwten af.
2
Verhit de olie in een wok en bak de kip 3 min. Voeg de tandoori masala toe en de ui toe en bak 2 min. mee. Voeg de kikkererwten en spinazie toe en laat op hoog vuur slinken.
3
Breng het geheel op smaak met peper en eventueel zout. Schep de yoghurt op het mengsel. Serveer met rijst.