bewaar
Kip tandoori met kikkererwten en spinazie
Kip tandoori met kikkererwten en spinazie
bewaar

Kip tandoori met kikkererwten en spinazie

Het fijne aan deze Indiase traktatie? Het is supermakkelijk te maken!

25 min. bereiden
102waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

basmatirijst

400 g

kipfilet

1

ui

400 g

kikkererwten in blik

3 el

zonnebloemolie

1½ el

tandoori masala

600 g

verse spinazie

150 g

Griekse yoghurt

Het fijne aan deze Indiase traktatie? Het is supermakkelijk te maken!

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes. Pel en snipper de ui. Giet de kikkererwten af.

2

Verhit de olie in een wok en bak de kip 3 min. Voeg de tandoori masala toe en de ui toe en bak 2 min. mee. Voeg de kikkererwten en spinazie toe en laat op hoog vuur slinken.

3

Breng het geheel op smaak met peper en eventueel zout. Schep de yoghurt op het mengsel. Serveer met rijst.