bewaar
Kip korma met mango
Kip korma met mango
bewaar

Kip korma met mango

Friszoet met een Aziatisch tintje.

25 min. bereiden
241waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

300 g

kipfilet

4 el

volle yoghurt

3

rode uien

3 el

zonnebloemolie

1 pot

kormasaus

1

verse mango

1 blik

kikkererwten in blik

Friszoet met een Aziatisch tintje.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd de kipfilet in blokjes, doe in een kom en meng met de yoghurt. Laat 5 min. staan.Snijd de uien in halve ringen. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de uien 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.Voeg de kip met de yoghurt toe en bak 3 min. mee. Voeg de pot saus toe en breng tegen de kook aan. Laat op laag vuur 10 min. sudderen.

3

Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd de mango in blokjes, laat de kikkererwten uitlekken en voeg samen toe aan de curry. Warm nog 3 min. door en serveer met de rijst.

tip

Mango snijden

Instructievideo - 01:02 min.