bewaar
Romige kip korma met broccoli
Romige kip korma met broccoli
bewaar

Romige kip korma met broccoli

20 min. bereiden
141waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

800 g

broccoli

2 el

zonnebloemolie

1

ui

2 tenen

knoflook

350 g

kipfilet

2 tl

garam masala

200 g

MonChou

1 el

amandelschaafsel

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in 6 min. beetgaar.

2

Verhit de olie in een wok. Fruit de ui en knoflook 1 min. Schep de kipfiletreepjes erdoor en bak in 2 min. bruin. Schep de garam masala erdoor. Voeg de roomkaas met 150 ml water toe. Verwarm nog 5 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Rooster in een koekenpan zonder olie of boter het amandelschaafsel goudbruin en schud op een bord. Schep de rijst met de kip korma in 4 diepe borden. Strooi er het amandelschaafsel over. Serveer de broccoli erbij.