bewaar
Couscous met vegaballetjes
Couscous met vegaballetjes
bewaar

Couscous met vegaballetjes

15 min. bereiden
202waarderingen

Ingrediënten

1 pak

extra fijne tuinerwten

1 pak

Marokkaanse couscous

4 el

olijfolie

1

ui

2 blikken

tomatenblokjes

2 schaaltjes

vegaballetjes

Aan de slag

1

Doe de tuinerwten in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Doe samen met de couscous en rozijnen uit het maaltijdpakket in een grote kom. Schenk er 350 ml kokend water bij. Laat 10 min. afgedekt staan.

2

Verhit ondertussen 1 el olie in een hapjespan en fruit de ui 2 min. Voeg de kruidenmix uit het maaltijdpakket en de tomatenblokjes toe. Roer door en laat op middelhoog vuur 6 min. zachtjes koken. Voeg na 3 min. de balletjes toe. Roer regelmatig.

3

Roer de couscous los met een vork, voeg de rest van de olie toe en breng op smaak met peper. Serveer met de balletjes in tomatensaus.