Romige kwarkmousse
410 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
125 ml
500 g
4 grote
4 eetlepels
Dit heb je nodig
ijscoupes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 14-15 - 2002 week 14-15
Slagroom stijf kloppen. Slagroom voorzichtig door kwark scheppen en verdelen over vier ijscoupes. Aardbeien schoonmaken, wassen en in plakjes snijden. Kwarkmousse garneren met puddingsaus en aardbeien.
Romige kwarkmousse

nagerecht
4 personen
410 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Slagroom stijf kloppen. Slagroom voorzichtig door kwark scheppen en verdelen over vier ijscoupes. Aardbeien schoonmaken, wassen en in plakjes snijden. Kwarkmousse garneren met puddingsaus en aardbeien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
125 ml slagroom
500 g Verwenkwark bosvruchten
4 grote aardbeien
4 eetlepels puddingsaus bosvruchten
Dit heb je nodig
ijscoupes




