Ingrediënten
4 personen
50 g
aardbeien
12
kletskoppen
1 beker
sorbetijs bosvruchten
poedersuiker
Aan de slag
Was en halveer de aardbeien, laat de kroontjes zitten. Maak op 4 bordjes een torentje van kletskop, bolletje ijs, kletskop, bolletje ijs, kletskop en bolletje ijs. Garneer met een aardbei en bestrooi met poedersuiker. Serveer meteen.
Kletskoptorentjes met sorbetijs

nagerecht
4 personen
165 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Was en halveer de aardbeien, laat de kroontjes zitten. Maak op 4 bordjes een torentje van kletskop, bolletje ijs, kletskop, bolletje ijs, kletskop en bolletje ijs. Garneer met een aardbei en bestrooi met poedersuiker. Serveer meteen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)50 g aardbeien
12 kletskoppen
1 beker sorbetijs bosvruchten
0 poedersuiker