Pastasalade met waterkers

725 kcal

35 min. bereiden, 15 min. wachten

3.1/5

(30)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. In pan met ruim kokend water met zout penne in ca. 10 minuten beetgaar koken. Intussen hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Penne afgieten. Gorgonzola in stukjes snijden, door penne mengen en al roerend laten smelten. In kom azijn met olie, zout en peper tot dressing kloppen. Pasta en bosui erdoor scheppen. Laten afkoelen.

  2. Uit waterkers grove takjes verwijderen. Waterkers losjes door pastasalade mengen. Pastasalade in twee diepe borden scheppen en hazelnoten erover strooien.

Wat vond je van dit recept?

Pastasalade met waterkers

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig