Pittig gevulde paprika's

370 kcal

25 min. bereiden, 20 min. oventijd

2.3/5

(67)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • platte ovenschaal


2001 week 44-45 - 2001 week 44-45

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Halveer de paprika in de lengte en maak schoon. Snipper de ui. Snijd de knoflook en de pepers fijn.

  2. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook ca. 3 min. Voeg de Quorn toe en bak ca. 2 min. mee. Laat de rijst uitlekken. Voeg de rijst en pepers toe aan het Quornmengsel. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Vul de paprika's met het Quornmengsel en zet in een platte ovenschaal. Bak de paprika's in het midden van de oven ca. 20 min. Serveer eventueel de resterende vulling erbij.

  • combinatietipLekker met een groene salade.

Wat vond je van dit recept?

Pittig gevulde paprika's

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig