bewaar
Bonenschotel met avocado
Bonenschotel met avocado
bewaar

Bonenschotel met avocado

Vegetarische versie van chili con carne. Lekker met knapperige tortillachips.

25 min. bereiden
109waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2 tenen

knoflook

2

rode paprika's

3 stuks

kidneybonen uit blik

3 el

traditionele olijfolie

175 g

Quorn fijngehakt

1 zakje

kruidenmix chili con carne

1

avocado

Vegetarische versie van chili con carne. Lekker met knapperige tortillachips.

Aan de slag

1

Snipper de uien. Snijd de knoflook fijn en de paprika's in stukjes. Laat de kidneybonen uitlekken.

2

Verhit de olie in een braadpan. Fruit de uien en knoflook 3 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg het fijngehakt toe en bak 2 min. mee. Voeg de kidneybonen, kruidenmix en water toe en laat afgedekt 8 min. zachtjes sudderen.

3

Roer af en toe. Schil ondertussen de avocado en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verdeel het bonenmengsel over de borden. Verdeel de avocado erover. Serveer direct.

combinatietipLekker met tortillachips.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.