bewaar
Bonenschotel met avocado
Bonenschotel met avocado
bewaar

Bonenschotel met avocado

Vegetarische versie van chili con carne. Lekker met knapperige tortillachips.

25 min. bereiden
109waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2 tenen

knoflook

2

rode paprika's

3 stuks

kidneybonen uit blik

3 el

traditionele olijfolie

175 g

Quorn fijngehakt

1 zakje

kruidenmix chili con carne

1

avocado

Vegetarische versie van chili con carne. Lekker met knapperige tortillachips.

Aan de slag

1

Snipper de uien. Snijd de knoflook fijn en de paprika's in stukjes. Laat de kidneybonen uitlekken.

2

Verhit de olie in een braadpan. Fruit de uien en knoflook 3 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg het fijngehakt toe en bak 2 min. mee. Voeg de kidneybonen, kruidenmix en water toe en laat afgedekt 8 min. zachtjes sudderen.

3

Roer af en toe. Schil ondertussen de avocado en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verdeel het bonenmengsel over de borden. Verdeel de avocado erover. Serveer direct.

tip

combinatietipLekker met tortillachips.