Drie-bonenchili
Kidneybonen, kapucijners en bruine bonen spelen de hoofdrol in deze heerlijke eenpansmaaltijd.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 400 g kidneybonen uit blik
- 720 g kapucijners in pot
- 3 el zonnebloemolie
- 400 g rundergehakt
- 2 tl chilipoeder
- 250 g verse soepgroente
- 700 g bonenschotel chili con carne in pot
Lekker erbij
Advertentie
Bereiden
- Laat de kidneybonen en kapucijners uitlekken. Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt met de chilipoeder in ca. 5 min. rul.
- Voeg de soepgroente aan gehakt toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de kidneybonen, kapucijners en bonenchotel toe. Verwarm het geheel in ca. 5 min. door en door. Breng op smaak met peper en zout.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 605 kcal
- eiwit 38 g
- koolhydraten 45 g
-
vet 26 g
waarvan verzadigd 9 g - natrium 995 mg
- vezels 23 g
Pittigheid
Ook te zien in
Drie-bonenchili
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Drie-bonenchili
- 400 g kidneybonen uit blik
- 720 g kapucijners in pot
Laat de kidneybonen en de kapucijners uitlekken.
- 3 el zonnebloemolie
- 400 g rundergehakt
- 2 tl chilipoeder
Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt met de chilipoeder in ca. 5 min. rul.
- 250 g verse soepgroente
Voeg de soepgroente aan gehakt toe en bak ca. 3 min. mee.
- 700 g bonenschotel chili con carne in pot
Voeg de kidneybonen, kapucijners en bonenchotel toe. Verwarm het geheel in ca. 5 min. door en door. Breng op smaak met peper en zout.