bewaar
Drie-bonenchili
Drie-bonenchili
bewaar

Drie-bonenchili

Kidneybonen, kapucijners en bruine bonen spelen de hoofdrol in deze heerlijke eenpansmaaltijd.

15 min. bereiden
zeer pittig
139waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kidneybonen uit blik

720 g

kapucijners in pot

3 el

zonnebloemolie

400 g

rundergehakt

2 tl

chilipoeder

250 g

verse soepgroente

700 g

bonenschotel chili con carne in pot

Kidneybonen, kapucijners en bruine bonen spelen de hoofdrol in deze heerlijke eenpansmaaltijd.

Aan de slag

1

Laat de kidneybonen en kapucijners uitlekken. Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt met de chilipoeder in ca. 5 min. rul.

2

Voeg de soepgroente aan gehakt toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de kidneybonen, kapucijners en bonenchotel toe. Verwarm het geheel in ca. 5 min. door en door. Breng op smaak met peper en zout.