bewaar
Kabeljauwpakketjes met witte-wijnsaus
Kabeljauwpakketjes met witte-wijnsaus
bewaar

Kabeljauwpakketjes met witte-wijnsaus

25 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kilo

aardappels (kruimig)

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

8 plakjes

ham

3 eetlepels

olijfolie

1½ pak

gesneden bladspinazie à la crème

4

gedroogde tomaten in olie

2 cups

vissaus witte wijn

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Aardappels schillen, halveren en wassen. Aardappels in ca. 20 minuten gaarkoken. Kabeljauw in 8 stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. Ham om kabeljauwstukken wikkelen. Bakplaat met 1 eetlepel olie invetten. Kabeljauwpakketjes op bakplaat leggen en besprenkelen met rest van olie. Vis ca. 15 minuten in midden van oven bakken. Spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Gedroogde tomaten in reepjes snijden en mengen met vissaus. Vissaus bij vispakketjes scheppen en serveren met aardappels en spinazie.