bewaar
Kabeljauw met bieslookpuree
Kabeljauw met bieslookpuree
bewaar

Kabeljauw met bieslookpuree

20 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

peultjes

1 zak

worteltjes

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

1 bekertje

crème fraîche

100 ml

droge witte wijn

1 pak

puree a la minute naturel

1 zakje

verse bieslook

Aan de slag

Peultjes schoonmaken en worteltjes in stukjes snijden. Kabeljauw met zout en peper bestrooien. In braadpan crème fraîche met wijn aan de kook brengen. Kabeljauw toevoegen en afgedekt op zacht vuur in 6 min. gaarstoven. Intussen in pan worteltjes 4 min. koken. Peultjes toevoegen en 3 min. meekoken. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bieslook fijnknippen en door puree roeren. Kabeljauw met groenten en bieslookpuree serveren.