Kabeljauw met bieslookpuree

Advertentie
Ingrediënten
- 400 g peultjes
- 1 zak worteltjes (300 g)
- 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a ca. 250 g)
- 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
- 100 ml droge witte wijn
- 1 pak puree a la minute naturel (180 g)
- 1 zakje verse bieslook (25 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Peultjes schoonmaken en worteltjes in stukjes snijden. Kabeljauw met zout en peper bestrooien. In braadpan crème fraîche met wijn aan de kook brengen. Kabeljauw toevoegen en afgedekt op zacht vuur in 6 min. gaarstoven. Intussen in pan worteltjes 4 min. koken. Peultjes toevoegen en 3 min. meekoken. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bieslook fijnknippen en door puree roeren. Kabeljauw met groenten en bieslookpuree serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 440 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 36 g
- vet 17 g