bewaar
Varkensreepjes in champignonsaus
Varkensreepjes in champignonsaus
bewaar

Varkensreepjes in champignonsaus

15 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

800 g

broccoli

2 doosjes

champignons fijn

1 schaaltje

varkensreepjes naturel

25 g

boter

1 pakje

verse roomkaas met kruiden

2 eetlepels

allesbinder

1 pak

puree à la minute naturel

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Vlees bestrooien met zout en peper. In braadpan boter verhitten en vlees in 4 min. omscheppend bruinbakken. Broccoli in 8 min. beetgaar koken. Ui en champignons door vlees scheppen en nog. 4 min. bakken. Allesbinder toevoegen en zachtjes koken tot gebonden saus ontstaat. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Kaas door vleesmengsel roeren en nog 1 min. verwarmen. Varkensreepjes in champignonsaus serveren met broccoli en puree.