bewaar
Snelle hachee met rodekool
Snelle hachee met rodekool
bewaar

Snelle hachee met rodekool

20 min. bereiden
82waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 x 250 g

rode kool

1

appel

1 zakje

hacheekruiden

3 el

olie

2 x 200 g

runderreepjes naturel

3 el

allesbinder

4

sjalotten

150 ml

rode wijn

2 zakjes

puree a la minute naturel

Aan de slag

In pan kool, appel en 2 tl hacheekruiden in weinig water afgedekt ca. 10 min zachtjes koken. In wok of braadpan olie verhitten en runderreepjes 2 min. roerbakken. Sjalot toevoegen en 2 min. meebakken. Wijn en rest van hacheekruiden toevoegen, gerecht nog 3 min verwarmen. Puree volgens gebruiksaanwijzing met kokend water bereiden. Rodekool en hachee met allesbinder licht binden en nog 1 min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met peper en eventueel zout. Puree over vier borden verdelen, kool en hachee ernaast scheppen.