Snelle hachee met rodekool

Advertentie
Ingrediënten
- 3 x 250 g rode kool
- 1 appel (in blokjes)
- 1 zakje hacheekruiden (10 g)
- 3 el olie
- 2 x 200 g runderreepjes naturel
- 3 el allesbinder
- 4 sjalotten (gesnipperd)
- 150 ml rode wijn
- 2 zakjes puree a la minute naturel
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In pan kool, appel en 2 tl hacheekruiden in weinig water afgedekt ca. 10 min zachtjes koken. In wok of braadpan olie verhitten en runderreepjes 2 min. roerbakken. Sjalot toevoegen en 2 min. meebakken. Wijn en rest van hacheekruiden toevoegen, gerecht nog 3 min verwarmen. Puree volgens gebruiksaanwijzing met kokend water bereiden. Rodekool en hachee met allesbinder licht binden en nog 1 min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met peper en eventueel zout. Puree over vier borden verdelen, kool en hachee ernaast scheppen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 395 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 36 g
- vet 13 g