bewaar
Traybake met braadworst, broccoli en ras el hanout
Traybake met braadworst, broccoli en ras el hanout
bewaar

Traybake met braadworst, broccoli en ras el hanout

Lekker Hollands met een kruidig vleugje ras el hanout.

10 min. bereiden
30 min. oventijd
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

vastkokende aardappel

4

middelgrote uien

500 g

broccoli

2 el

milde olijfolie

2 el

Euroma Original spices by Jonnie Boer ras el hanout

4

varkensbraadworsten

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • bakplaat

Lekker Hollands met een kruidig vleugje ras el hanout.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de ongeschilde aardappelen en snijd in de lengte in partjes van ca. 2 cm dik. Pel de uien en snijd ze in vieren. Snijd de broccoli in roosjes, snijd de stronk van de broccoli in stukjes van 2 cm.

2

Verdeel de aardappelen en ui op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bestrooi met de ras el hanout en eventueel zout. Meng goed en rooster de groenten in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Schep na 10 min. om, voeg de worst en broccoli toe en bak mee.