Ingrediënten
2 personen
2
uien
2
courgettes
6 eetlepels
(olijf)olie
½
kippenbouillontablet
200 g
rundergehakt
1 zakje
puree à la minute
1 bekertje
zure room
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Courgettes wassen en in blokjes van ca. 1 cm snijden. In grote pan 3 eetlepels olie verhitten. Ui en courgetteblokjes met kippenbouillontablet 8 à 10 minuten laten garen. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en gehakt in ca. 8 minuten rul bakken. Intussen puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden en toevoegen aan ui en courgette. Stamppotschotel bestrijken met zure room en gehakt erover strooien.
Courgettestamppot

hoofdgerecht
2 personen
925 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Courgettes wassen en in blokjes van ca. 1 cm snijden. In grote pan 3 eetlepels olie verhitten. Ui en courgetteblokjes met kippenbouillontablet 8 à 10 minuten laten garen. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en gehakt in ca. 8 minuten rul bakken. Intussen puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden en toevoegen aan ui en courgette. Stamppotschotel bestrijken met zure room en gehakt erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)2 uien
2 courgettes
6 eetlepels (olijf)olie
½ kippenbouillontablet
200 g rundergehakt
1 zakje puree à la minute
1 bekertje zure room