bewaar
Kipfilet met romige paprika
Kipfilet met romige paprika
bewaar

Kipfilet met romige paprika

25 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

paprika's rood/groen/geel

2

uien

4 eetlepels

(olijf)olie

1 pakje

aardappelpuree à la minute

1 schaaltje

kipfilet

1 pakje

kookroom

Aan de slag

Paprika schoonmaken en snipperen. Uien pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie verhitten en uien fruiten. Paprika toevoegen en 5 min. zachtjes meebakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kipfilet met zout en peper bestrooien. In koekenpan rest van olie verhitten en kipfilet in 12 min. rondom bruin en gaar bakken. Room bij paprika schenken, 5 min. verwarmen en met zout en peper op smaak brengen. Kip in vier stukken verdelen en met romige paprika en puree serveren.