bewaar
Roergebakken lamsvlees met rijst
Roergebakken lamsvlees met rijst
bewaar

Roergebakken lamsvlees met rijst

20 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

2 personen

125 g

wilde en witte rijst

2 eetlepels

olie

250 g

lamsboutlapjes à la minute

1

rode ui

1 teentje

knoflook

300 g

(suiker)peultjes

1 eetlepel

cajunkruiden

125 ml

crème fraîche

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing in pan of magnetron koken en laten droogstomen. In wok olie verhitten en lamsreepjes 1 min. roerbakken. Bestrooien met peper en zout. Ui, knoflook, peultjes en cajunkruiden toevoegen en gerecht nog 3 min. roerbakken. Crème fraîche erdoor roeren en gerecht nog 2-3 min. doorwarmen. Rijst op twee borden scheppen en wokschotel erover verdelen.