Ingrediënten
2 personen
125 g
wilde en witte rijst
2 eetlepels
olie
250 g
lamsboutlapjes à la minute
1
rode ui
1 teentje
knoflook
300 g
(suiker)peultjes
1 eetlepel
cajunkruiden
125 ml
crème fraîche
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing in pan of magnetron koken en laten droogstomen. In wok olie verhitten en lamsreepjes 1 min. roerbakken. Bestrooien met peper en zout. Ui, knoflook, peultjes en cajunkruiden toevoegen en gerecht nog 3 min. roerbakken. Crème fraîche erdoor roeren en gerecht nog 2-3 min. doorwarmen. Rijst op twee borden scheppen en wokschotel erover verdelen.
Roergebakken lamsvlees met rijst

hoofdgerecht
null personen
785 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing in pan of magnetron koken en laten droogstomen. In wok olie verhitten en lamsreepjes 1 min. roerbakken. Bestrooien met peper en zout. Ui, knoflook, peultjes en cajunkruiden toevoegen en gerecht nog 3 min. roerbakken. Crème fraîche erdoor roeren en gerecht nog 2-3 min. doorwarmen. Rijst op twee borden scheppen en wokschotel erover verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)125 g wilde en witte rijst
2 eetlepels olie
250 g lamsboutlapjes à la minute
1 rode ui
1 teentje knoflook
300 g (suiker)peultjes
1 eetlepel cajunkruiden
125 ml crème fraîche
Dit heb je nodig
wok