bewaar
Roergebakken lamsvlees met rijst
Roergebakken lamsvlees met rijst
bewaar

Roergebakken lamsvlees met rijst

20 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

2 personen

125 g

wilde en witte rijst

2 eetlepels

olie

250 g

lamsboutlapjes à la minute

1

rode ui

1 teentje

knoflook

300 g

(suiker)peultjes

1 eetlepel

cajunkruiden

125 ml

crème fraîche

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing in pan of magnetron koken en laten droogstomen. In wok olie verhitten en lamsreepjes 1 min. roerbakken. Bestrooien met peper en zout. Ui, knoflook, peultjes en cajunkruiden toevoegen en gerecht nog 3 min. roerbakken. Crème fraîche erdoor roeren en gerecht nog 2-3 min. doorwarmen. Rijst op twee borden scheppen en wokschotel erover verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roergebakken lamsvlees met rijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig