bewaar
Lamsvlees met dille-artisjokrijst
Lamsvlees met dille-artisjokrijst
bewaar

Lamsvlees met dille-artisjokrijst

15 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

snelkookrijst

1 pak

tuinbonen

2 blikken

artisjokharten

2 teentjes

knoflook

150 g

Griekse yoghurt

1 zakje

verse dille

2 schaaltjes

lamsboutlapjes à la minute

2 eetlepels

olijfolie

Aan de slag

Rijst volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. (In magnetron) tuinbonen beetgaar koken. Artisjokharten in smalle partjes snijden. Knoflook boven yoghurt uitpersen en saus op smaak brengen met zout en peper. Dille fijnknippen. Vlees bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan olie verhitten en lamsboutlapjes in 3 min. aan beide kanten bruinbakken. Tuinboontjes, artisjok, dille en zout en peper naar smaak door rijst mengen. Rijst over vier borden verdelen, vlees en yoghurtsaus ernaast scheppen.