Ge­meng­de sa­la­de met lams­vlees en munt­dres­sing

(28) waardeer
voorgerecht 4 personen
3 28

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uiteinden van haricots verts snijden. In pan met ruim kokend water en zout haricots verts in 3 minuten beetgaar koken. In zeef onder koud water afspoelen en laten uitlekken. Intussen lamsboutlapjes bestrooien met zout en peper. In pan helft van boter verhitten en vlees in 4 minuten rondom bruin en van binnen rosé bakken. Vlees in dunne plakjes snijden. In keukenmachine of met staafmixer muntblaadjes, pecorino, pijnboompitten, azijn en olie tot dikke, gladde dressing pureren. Op smaak brengen met zout en peper. Bosuitjes schoonmaken en elk in 3 stukken snijden. In koekenpan rest van boter verhitten. Bosui in pan leggen, met poedersuiker bestrooien en 3 minuten zachtjes smoren tot suiker begint te karameliseren. Slamelange over vier grote borden verdelen. Haricots verts, bosui en lamsplakjes erop rangschikken.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 53 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.