Italiaans gekruide forel uit de oven

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 4 verse forel
- 25 g gedroogde Italiaanse kruiden
- 1 rode ui
- 8 zongedroogde tomaten in olie
- 4 el traditionele olijfolie
- 450 g diepvries bladspinazie
- 1 pak aardappelpuree à la minute naturel (pak à 3 zakjes)
Keukenspullen
- aluminiumfolie
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrooi de buikholte van de forellen met peper, zout en de Italiaanse kruiden. Snipper de ui en snijd de tomaatjes in reepjes. Vul de forellen met de ui en tomaat. Bestrooi de buitenzijde van de forellen met peper en zout.
- Leg elke forel op een stuk aluminiumfolie en besprenkel met de olie. Vouw de aluminiumfolie tot pakketje dicht en bak de vis in het midden van oven in ca. 25 min. gaar.
- Verwarm de spinazie en de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de vis met de puree en spinazie.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 525 kcal
- eiwit 42 g
- koolhydraten 33 g
-
vet 25 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Italiaans gekruide forel uit de oven
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Italiaans gekruide forel uit de oven
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
- 4 verse forel
- 25 g gedroogde Italiaanse kruiden
- 1 rode ui
- 8 zongedroogde tomaten in olie
Bestrooi de buikholte van de forellen met peper, zout en de Italiaanse kruiden. Snipper de ui en snijd de tomaatjes in reepjes.
Vul de forellen met de ui en tomaat. Bestrooi de buitenzijde van de forellen met peper en zout.
- 4 el traditionele olijfolie
Leg elke forel op een stuk aluminiumfolie en besprenkel met de olie.
Vouw de aluminiumfolie tot pakketje dicht en bak de vis in het midden van oven in ca. 25 min. gaar.
- 450 g diepvries bladspinazie
- 1 pak aardappelpuree à la minute naturel
Verwarm de spinazie en de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de vis met de puree en spinazie.