bewaar
Italiaans gekruide forel uit de oven
Italiaans gekruide forel uit de oven
bewaar

Italiaans gekruide forel uit de oven

15 min. bereiden
25 min. oventijd
124waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

verse forel

25 g

gedroogde Italiaanse kruiden

1

rode ui

8

zongedroogde tomaten in olie

4 el

traditionele olijfolie

450 g

diepvries bladspinazie

1 pak

aardappelpuree à  la minute naturel

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrooi de buikholte van de forellen met peper, zout en de Italiaanse kruiden. Snipper de ui en snijd de tomaatjes in reepjes. Vul de forellen met de ui en tomaat. Bestrooi de buitenzijde van de forellen met peper en zout.

2

Leg elke forel op een stuk aluminiumfolie en besprenkel met de olie. Vouw de aluminiumfolie tot pakketje dicht en bak de vis in het midden van oven in ca. 25 min. gaar.

3

Verwarm de spinazie en de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de vis met de puree en spinazie.