Romige aardappel-kaassoufflé

690 kcal

30 min. bereiden, 40 min. wachten

3.3/5

(32)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • soufflévorm ( inhoud ca. 2,5 liter), ingevet


2004 week 18-19 - 2004 week 18-19

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 175 °C. Aardappelpuree bereiden met koksroom en 550 ml water. Eieren scheiden (let op, er mag geen eigeel in het eiwit zitten). Eiwitten stijfkloppen. Aardappelpuree mengen met eierdooiers en kaas. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Eiwitten voorzichtig door aardappelmengsel scheppen en overdoen in ingevette soufflévorm. Vorm in midden van oven plaatsen en soufflé in 40 min. gaarbakken. Broccoli schoonmaken en in stukjes snijden. Broccoli in weinig water in 8 min. beetgaar koken en afgieten. Tomaten in reepjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Broccoli mengen met tomaatreepjes, olijven en 2 el olie (van tomaten). Soufflé serveren met broccoli.

Wat vond je van dit recept?

Romige aardappel-kaassoufflé

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig