bewaar
Asperge-kipcocktail
Asperge-kipcocktail
bewaar

Asperge-kipcocktail

10 min. bereiden
131waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 potje

witte asperges

8 blaadjes

kropsla

1 schaaltje

kipfilet fumé

½ zakje

verse bieslook

2 eetlepels

mayonaise

2 eetlepels

volle yoghurt

1 theelepel

kerriepoeder

½ eetlepel

sherry

Aan de slag

Asperges laten uitlekken en in stukjes van ca. 1 cm snijden. Sla wassen en laten uitlekken. Kipfilet in kleine blokjes snijden. Bieslook fijnknippen. Sausje roeren van mayonaise, yoghurt, kerrie en sherry. Op smaak brengen met zout en peper. Asperges en kip mengen met saus. Sla in vier (glazen) schaaltjes leggen. Asperge-kipmengsel erover verdelen. Bestrooien met bieslook. Lekker met geroosterd brood en roomboter.