bewaar
Pasta Mexicana
Pasta Mexicana
bewaar

Pasta Mexicana

Met deze pittige pasta zet je in 20 minuten een Mexicaans feestje op tafel.

20 min. bereiden
zeer pittig
80waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

maïspasta fusilli

1

rode peper

400 g

Mexicaanse vleesreepjes

400 g

tomatenblokjes

1

avocado

1 stuk

krop ijsbergsla

5 el

olijvonaise knoflook

2 el

citroensap

Met deze pittige pasta zet je in 20 minuten een Mexicaans feestje op tafel.

Aan de slag

1

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Rode peper wassen en het steeltje eraf snijden. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd in reepjes. Bak in braadpan met antiaanbaklaag de vleesreepjes met peper ca. 5 min. Tomaatblokjes toevoegen en ca. 2 min. meewarmen.

2

Halveer de avocado, schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in stukjes. IJsbergsla schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Avocado mengen met olijvonaise en citroensap. Avocadosaus door sla scheppen. Vlees met saus door pasta scheppen. Pasta serveren met salade.