Ingrediënten
4 personen
300 g
fusilli
250 g
chorizoworsten aan een stuk
1
ui
1
krop andijvie
125 ml
verse slagroom
150 g
semi-zongedroogde tomaten
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwijder ondertussen het vel van de chorizo en snijd in blokjes. Snipper de ui en snijd de andijvie in repen.
Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de slagroom en andijvie toe en laat al omscheppend slinken.
Giet de pasta af, voeg toe aan het andijviemengsel en schep om. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over borden en leg de tomaten erop.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Pasta met andijvie en chorizo

hoofdgerecht
null personen
765 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwijder ondertussen het vel van de chorizo en snijd in blokjes. Snipper de ui en snijd de andijvie in repen.
Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de slagroom en andijvie toe en laat al omscheppend slinken.
Giet de pasta af, voeg toe aan het andijviemengsel en schep om. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over borden en leg de tomaten erop.
variatietip:Reepjes zongedroogde tomaat zijn ook lekker op een broodje tonijnsalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g fusilli
250 g chorizoworsten aan een stuk
1 ui
1 krop andijvie
125 ml verse slagroom
150 g semi-zongedroogde tomaten