bewaar
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
bewaar

Fusilli met paprika-gorgonzolasaus

30 min. bereiden
70waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5

gele paprika's

2

uien

2 teentjes

knoflook

2 eetlepels

roomboter

1 pak

maïspasta fusilli

200 g

gorgonzola

1 zakje

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Aan de slag

Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten. Paprika, ui en knoflook op laag vuur ca. 15 minuten smoren. Intussen fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Gorgonzola verkruimelen. Met staafmixer paprikamengsel grof pureren. Gorgonzola toevoegen en door en door verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Basilicum grof hakken en enkele blaadjes achterhouden voor garnering. Fusilli mengen met gorgonzolasaus en basilicum. Garneren met blaadjes basilicum. Lekker met groene salade.