bewaar
Fusilli met paprika en worstjes
Fusilli met paprika en worstjes
bewaar

Fusilli met paprika en worstjes

30 min. bereiden
126waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

paprikamix

4 el

olijfolie

2

uien

1 blikje

tomatenpuree

2 el

azijn

2 tl

gedroogde tijm

300 g

fusilli

1 schaal

Toscaanse worstjes

Aan de slag

1

Snijd de paprika's in reepjes van 1/2 cm. Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de ui 2 min. Voeg de paprika toe en bak nog 3 min. Voeg de tomatenpuree, azijn en tijm toe en peper en zout naar smaak. Laat 10 min. op laag vuur met de deksel op de pan stoven.

2

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Meng door het paprikamengsel.

3

Verhit de rest van de olie in een pan en bak de worstjes in 8 min. gaar. Snijd de worstjes in schuine plakken en schep over de pasta. Lekker met wat fijngesneden peterselie.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.