Tagliatelle met geroosterde paprika en gorgonzolasaus
765 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
3 el
1
1 pot
1 tl
2 maal 150 g
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 nr. 09 - Zinderende zomer
Tagliatelle beetgaar koken. In koekenpan olie verhitten en courgette in 3-4 min. bakken. Paprika's afgieten en in brede repen snijden. Courgette op warm bord scheppen en bestrooien met tijm, zout en peper. Onder aluminiumfolie warm houden. Paprika 1 min. in koekenpan bakken. Tagliatelle in vergiet laten uitlekken, beetje kookvocht opvangen. Gorgonzola in pastapan laten smelten, saus verdunnen met kookvocht. Tagliatelle en paprikarepen erdoor scheppen en geheel goed doorwarmen. Courgette over vier borden verdelen. Tagliatelle met saus erop scheppen.
Tagliatelle met geroosterde paprika en gorgonzolasaus

hoofdgerecht
4 personen
765 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle beetgaar koken. In koekenpan olie verhitten en courgette in 3-4 min. bakken. Paprika's afgieten en in brede repen snijden. Courgette op warm bord scheppen en bestrooien met tijm, zout en peper. Onder aluminiumfolie warm houden. Paprika 1 min. in koekenpan bakken. Tagliatelle in vergiet laten uitlekken, beetje kookvocht opvangen. Gorgonzola in pastapan laten smelten, saus verdunnen met kookvocht. Tagliatelle en paprikarepen erdoor scheppen en geheel goed doorwarmen. Courgette over vier borden verdelen. Tagliatelle met saus erop scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g tagliatelle
3 el olijfolie
1 courgette
1 pot geroosterde paprika's
1 tl tijm
2 maal 150 g gorgonzola
Dit heb je nodig
aluminiumfolie




