bewaar
Tagliatelle met geroosterde paprika en gorgonzolasaus
Tagliatelle met geroosterde paprika en gorgonzolasaus
bewaar

Tagliatelle met geroosterde paprika en gorgonzolasaus

20 min. bereiden
60waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

tagliatelle

3 el

olijfolie

1

courgette

1 pot

geroosterde paprika's

1 tl

tijm

2 maal 150 g

gorgonzola

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Tagliatelle beetgaar koken. In koekenpan olie verhitten en courgette in 3-4 min. bakken. Paprika's afgieten en in brede repen snijden. Courgette op warm bord scheppen en bestrooien met tijm, zout en peper. Onder aluminiumfolie warm houden. Paprika 1 min. in koekenpan bakken. Tagliatelle in vergiet laten uitlekken, beetje kookvocht opvangen. Gorgonzola in pastapan laten smelten, saus verdunnen met kookvocht. Tagliatelle en paprikarepen erdoor scheppen en geheel goed doorwarmen. Courgette over vier borden verdelen. Tagliatelle met saus erop scheppen.