bewaar
Groenteschnitzel met roomsaus
Groenteschnitzel met roomsaus
bewaar

Groenteschnitzel met roomsaus

25 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

kruimige aardappel

300 g

koelverse broccoliroosjes

350 g

koelverse bloemkoolroosjes

2 el

ongezouten roomboter

360 g

Garden Gourmet schnitzels

43 g

basilicumroomsaus

15 g

verse basilicum

Aan de slag

Aardappels schillen, halveren, wassen en in ca. 20 minuten met zout gaar koken. Broccoli en bloemkool in ca. 6 minuten beetgaar koken. Boter verhitten en op matig vuur schnitzels ca. 5 minuten bakken, af en toe keren. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Basilicumblaadjes in reepjes snijden en door saus roeren. Schnitzels serveren met roomsaus, aardappels en groenten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groenteschnitzel met roomsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig