Salade niçoise met haricots verts

Très lekker, deze Franse salade met frisse groenten en tonijn.

485 kcal

25 min. bereiden

2.5/5

(203)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes van 2 cm en kook ze in 12 min. beetgaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken en pel ze. Giet de aardappelen af en doe ze in een kom.

  2. Klop de mosterd, olie en azijn met peper en eventueel zout tot een dressing. Schep de helft van de dressing om met de nog warme aardappelen.

  3. Breng een pan water aan de kook en kook de haricots verts 3 min. Giet af en spoel af met koud water. Laat de olijven uitlekken. Doe de haricots verts, cherrytomaten, olijven en sla bij de aardappelen en schep om.

  4. Snijd de eieren in parten. Laat de tonijn uitlekken en verdeel in stukjes. Leg op de salade. Besprenkel met de rest van de dressing.

  • Blancheren

    Instructievideo - 01:00 min.

Wat vond je van dit recept?

Salade niçoise met haricots verts

Très lekker, deze Franse salade met frisse groenten en tonijn.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig