Ge­roos­ter­de zoe­te wor­tels

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 140 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(42) waardeer
hollands bijgerecht 4 personen
3 42

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaat, bekleed met bakpapier

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de wortels, maar laat wat groen zitten. Kook ze in water met zout 3 min. Giet de wortels af en meng ze met de karwijzaad en boter. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met peper en zout en besprenkel met honing. Zet de wortels ca. 10 min. in de oven. Schep een keer om en serveer.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 140 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.