Rijstschotel met paprika en witte kaas

mediterraan
hoofdgerecht
2 personen
3
35
Advertentie
Ingrediënten
- 1 zak Pilaurijst (225 g)
- 2 rode paprika's
- 100 g witte kaasblokjes
- 2 el chili-olie
- 100 ml knoflooksaus (flesje)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In pan met 400 ml kokend water rijst in ca. 15 minuten gaarkoken. Paprika's schoonmaken, in repen snijden. In pan olie verhitten. Paprika's ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Rijst op borden scheppen, paprikarepen eromheen scheppen, kaasblokjes over rijst strooien. Serveren met knoflooksaus.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 810 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 94 g
-
vet 38 g
waarvan verzadigd 0 g