bewaar
Penne met paprika en kaas
Penne met paprika en kaas
bewaar

Penne met paprika en kaas

20 min. bereiden
25 min. wachten
175waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

penne

2 potten

gegrilde paprika's

1 teen

knoflook

2 tl

paprikapoeder

1 el

gedroogde Italiaanse keukenkruiden

1 potje

witte kaasblokjes

½ potje

zwarte olijven

Dit heb je nodig

  • blender

  • lage ovenschaal (20 x 30 cm)

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Pureer de helft van de paprika's in de blender en meng de knoflook, het paprikapoeder, de Italiaanse kruiden en 4 el olie van de kaasblokjes erdoor. Voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd de rest van de paprika's in repen. Giet de pasta af en roer de paprikasaus erdoor. Schep de paprikarepen, kaasblokjes en olijven erdoor en schep de pasta in de ingevette ovenschaal. Laat de pasta in de oven in 25 min. door en door heet worden en de kaas smelten. Lekker met een groene salade.